Сензорна игра "Цветове"

Базова цена: 42,50 лв. 50,00 лв.

С този модел децата имат възможност да научат 9 цвята, както и да упражнят фината си моторика и пинсетния захват, сортирайки, подреждайки и пъхайки в дупки цветни помпони. Играта е занимателна, цветна и интересна, и със сигурност ще ангажира за некратко време вниманието на детето Ви.

Набор от помпони, цветни клечки и дибли към тази сензорна игра, може да намерите в секцията „Аксесоари“.

Тази сензорна игра може да бъде използвана като сензорен капак за кутиите Трофаст на Икеа.

ВАЖНО!!! Родителският контрол по време на играта е задължителен!

Продуктът е успешно добавен в количката
42,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
ВАЖНО
Материал и размери
Доставка

В срок от 7 работни дни.

Доставки за чужбина в срок от 10 работни дни.

ВАЖНО

Сензорните игри „Моторино“ не са играчки, а ръчно изработен продукт за работа с деца и въпреки че са безопасни, родителският контрол по време на играта е задължителен! Продуктите, съдържащи малки части могат да представляват опасност от задавяне и не трябва да се използват самостоятелно от деца под 3 години.

Материал и размери

МАТЕРИАЛ: Дърво с дебелина 4 мм, което гарантира устойчивост на продукта. Нашите продукти са лазерно изрязани, ръчно оцветени и лакирани с безвредни бои и лакове, подходящи за детски играчки.

Всеки продукт е ръчна изработка. Възможни са леки несъвършенства и вариации в дървесните текстури поради факта, че дървото е естествено и уникално. Всеки артикул ще изглежда различно и ще се различава от снимките в сайта ни.

РАЗМЕРИ: Тази игра е съставена от една дъска с размер 28,5 х 40 см.